Stomatološka ordinacija

AMBIJENT

AMBIJENT

Ljudi kažu da je percepcija najvažnija. Zamislite da odlazak stomatologu možete percipirati kao ugodno, sretno i bezbrižno iskustvo. Sigurno biste se osjećali puno bolje! Upravo se tako osjećaju naši klijenti kad dođu k nama jer koristimo posebna aromatična ulja i specijalnu opremu kako bismo ispunili prvo obećanje – ugodno iskustvo bez uobičajenih mirisa i zvukova.


VRHUNSKA OPREMA

VRHUNSKA OPREMA

Poznato je da morate imati dobru opremu ako želite posao napraviti kako treba. Zato posebnu pažnju pridajemo opremi i radimo samo s najmodernijom opremom i aparatima. To je jedna od naših značajki koja nam pomaže da ispunimo svoje drugo obećanje – samo je najbolje dovoljno dobro za naše klijente!


VIŠE OD OBIČNE ORDINACIJE

VIŠE OD OBIČNE ORDINACIJE

Jeste li se ikad zapitali zašto vaš stomatolog ne učini sve što je potrebno da bi vas umirio? Ili zašto nikad nema dovoljno vremena, pa uvijek morate pričati samo sa zubarske stolice? Naši se klijenti to ne moraju pitati zato što mi ispunjavamo svoje treće obećanje – svježa kava i ugodan razgovor umjesto samo nekoliko riječi iz pristojnosti.